Hallo mijn naam is Dorine Veelders ik ben geboren in Amsterdam en woon nu al jaren in Amstelveen.

In januari 2017 las ik een artikel over Body Stress Release. In het artikel werd mijn aandacht getrokken door de uitgebreide lijst aan ‘klachten’ die mensen kunnen hebben, waarbij Body Stress Release een oplossing zou kunnen bieden. 9 Van de 10 klachten op de lijst waren op mij van toepassing. O.a. vaak wakker ‘s nachts, tintelende handen in de ochtend bij wakker worden, overgangsklachten, nekklachten, hoofdpijn. Ik dacht dat mijn werk als fulltime stewardess, het daarbij onregelmatige leven en mijn leeftijd (rond de 50) daarvan de oorzaak waren. Alle kleine klachten bij elkaar zorgden tegen die tijd toch wel voor flink wat ongemak.

Al na een aantal Body Stress Release behandelingen waren een aantal klachten verminderd of verdwenen. Ik merkte vooral dat ik letterlijk en figuurlijk weer beter in mijn vel kwam te zitten. Enthousiast geworden door de BSR behandelingen en resultaten besloot ik de opleiding te gaan volgen.

De opleiding voor Body Stress Release practitioner ben ik in november 2019 in Dorset, Zuid-Engeland gestart en in maart 2020 diploma gehaald. Het was een intensieve, leuke en leerzame periode.

Sinds 2007 vlieg ik als stewardess bij de KLM met veel plezier de wereld rond. Met de nodige ervaring als stewardess ben ik goed bekend met de omstandigheden aan boord en op de route. Mocht je meer willen weten hoe jouw eventuele klachten gerelateerd zijn aan het werken aan boord en onderweg, kijk even bij ‘vliegend personeel’.